15/07/2024

Nëse Maqedonia e Veriut deri para pak vitesh mbante qëndrimin se ndaj çështjes Kosovë- Serbi, janë për një zgjidhje që do të çonte në normalizim të marrëdhënieve, tani, shteti mban qëndrimin “Ne mbështesim zbatimin e një marrëveshje që ka për qëllim njohjen e pavarësisë së Kosovës.

Kështu është shprehur për TV21 Shefi i Diplomacisë së Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani.

Ai në intervistë është deklaruar edhe për ngjarjet aktuale brenda partiake.

“Në momente krizë, unë jam për të ndihmuar dhe konsoliduar”, ka thënë Osmani.