Sanksionohen 227 shoferë në Shkup

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 227 gjoba të cilat 79 prej tyre janë shqiptuar për drejtim të veturës mbi shpejtësinë e lejuar.

Nga MPB bëjnë të ditur se 14 sanksione tjera janë vendosur për drejtim të veturës pa patentë shofer, 20 sanksione tjera për drejtim të paligjshëm dhe tri gjoba tjera për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit.

“Pesë masa janë shqiptuar për vetura defekte teknike dhe të paregjistruara, pesë sanksione për mospërdorimin e rripit të sigurimit, katër masa për shofer fillestar, tre sanksione për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të mjetit”, thonë nga MPB.

Share post: