14/07/2024

Sheikh Jassim dëshiron ta blejë klubin anglez, Manchester United, nga familja Glazer dhe së shpejti do ta bëjë ofertën e tyre të përmirësuar.

Një përfaqësues i familjes mbretërore të Katarit, Jassim shihet nga shumë njerëz si një favorit për blerjen e Unitedit.

Sipas Kaveh Solhekol nga Sky Sports, përfaqësuesit e Jassim mbajtën bisedime produktive me klubin e United në Carrington këtë javë.

Ai tani do të bëjë një ofertë të përmirësuar brenda dhjetë ditëve të ardhshme.

Burimi shton se INEOS i Sir Jim Ratcliffe do të takohet gjithashtu me përfaqësuesit e United këtë javë.

Ata gjithashtu ka të ngjarë të bëjnë një ofertë të re, por mbretëria e Katarit t thuhet se janë më të sigurt.

“Nuk duhet të ketë aspak dyshim se Jassim dëshiron të jetë pronari i Unitedit”, ka thënë një burim amerikan për Solhekol. /Telegrafi/