MPB me aksion: Arrestohen persona nga Gjevgjelia dhe Gërçeci pas bastisjes në Shkup

MPB bën të ditur se policia sot ka realizuar bastisje në Shkup. Pas bastisjes është arrestuar 23-vjeçari A.O. nga Gërçeci i Shkupit dhe personi V.K. nga Gjevgjelia.

“Giate kontrollit në banesën ku ata jetonin ne Shkup, të kryer me urdher të gjykates, jane gjetur dhe konfiskuar rreth 150 grame kokaine dhe nje peshore digitale. Ata jane ndaluar në stacion dhe pas dokumentimit të plotë të rastit, me procedurë të shpeite do të bëhet kallezimi perkates”, thonë nga MPB.

Share post: