A janë ndarë përfundimisht Dani Alves dhe Joana? Modelja viziton në burg futbollistin e njohur dhe jep mesazhin e fortë…

Që nga 20 janari, Dani Alves është mbajtur në paraburgim në Burgun Brians 2 në Katalonjë, pasi akuzohet se dyshohet se ka përdhunuar një grua të re në një klub nate në Barcelonë më 30 dhjetor. Një gjykatë e Barcelonës hodhi poshtë apelin e fundit të Alves që kërkon të lirohet me kusht, pasi ata konsiderojnë se ekziston rreziku që ish-lojtari i Barcelonës të largohet nga vendi.

Share post: