Shkup, digjet një lokal në qendër

Një zjarr ka shpërthyer herët në mëngjesin e sotëm në një lokal në afërsi të Lidhjes auto-moto të Maqedonisë. Nuk ka të lënduar, por vetëm dëme materiale.

Nga MPB-ja informuan se në ora 04:33 nëSPB Shkup është raportuar se në një objekt hotelik në rrugën “Metropolitan Teodosij Gologanov” ka shpërthyer zjarri dhe është djegur pjesa e brendshme e objektit dhe konstruksioni i kulmit.

Share post: