Promovohet libri ”Ilegalja shqiptare pararendëse e rrënimit të Jugosllavisë” (VIDEO)

Nën përkujdesjen e kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti do të bëhet prezantimi i dosjeve të ilegales shqiptare të periudhës 1945-1999, “Ilegalja shqiptare – pararendëse e rrënimit të Jugosllavisë” në hotelin “Double Tree by Hilton” në Shkup.

Në promovimin e librit marrin pjesë funksionarë nga BDI-ja, si zv/kryeministri Artan Grubi, ministra dhe përfaqësues nga sfera të ndryshme në Maqedoninë e Veriut. /KlanMacedonia/

Share post: