Selam Isejni: Kaloj koha kur nuk na linin të rrim’ as në koridor!

Profesori Selam Isejni ka komentuar vendimin e fundit të Qeverisë si dhe nënshkrimin e marrëveshjes për ndërtimin e Korridorit 8 dhe 10 D, ngjarje kjo e cila ndodhi sot.

Ai e ka përshkruar qartë me një fjalë: Kaloj koha kur nuk na linin të rrim’ as në koridor, ka shkruar profesori Isejni.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10223613576267594&set=a.3018192453943

Share post: