Çka po ndodhë me lokalin ku ndodhi vrasja në Çarshi të Shkupit (VIDEO)

Kafeteria “Shisha Bar” në Çarshinë e Vjetër të Shkupit, ku mbrëmë ndodhi vrasja e dyfishtë, është e mbyllur.

Shiritat e policisë gë ishin vendosur për të siguruar vendin janë hequr. Sot nuk ka polici dhe as pronarët. Automjetet që kanë qenë të parkuara përballë lokalit janë hequr nga rruga.watch

Share post: