Grubi: Krahas asaj të Kryetarit, Bujari ka edhe mbështetjen time

Zëvendëskryeministri i parë, Artan Grubi nëpërmes një statusi në rrjetet sociale e ka uruar Bujar Osmanin pasi ky i fundit është emëruar kordinatorë i aktiviteteve politike të Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair nga ana e liderit, Ali Ahmeti.

Grubi ka thënë se krahas mbështetjes së Ahmetit, Osmani ka edhe mbështetjen e tij.

Statusi i plotë:

I uroj punë të mbarë Bujarit në koordinimin e aktiviteteve të Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair.

Krahas asaj të Kryetarit, Bujari ka edhe mbështetjen time në këto përpjekje për ta riaktivizuar strukturën në Çair pas tre viteve mungese të aktiviteteve partiake në degën tonë dhe në këshillat vendore në kuadër të degës.

Ju ftoj të gjithëve të bashkangjiteni me të gjitha idetë dhe veprimet tuaja për një BDI sa më të fortë dhe sa më të bashkuar në Çair.
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/756912195798301

Share post: