12/07/2024

Mund të shohim disa momente të vështira më 1 mars kur bëhet fjalë për jetën tonë të dashurisë.
Ne shohim sesi Afërdita e hënës dominon ditën dhe si mund t’i dëmtojmë partnerët tanë sepse nuk u besojmë atyre.

•Gaforrja
Ajo që do t’ju shqetësojë më shumë sot, 1 Mars, gjatë hënës së sheshit të Venusit është ideja e bezdisshme se ju ende nuk keni atë që dëshironi.
Duket sikur i keni bërë vetes këtë dëm të jashtëzakonshëm duke vendosur një datë synimi për lumturinë romantike dhe tani që është 1 marsi, po pyesni veten se ku është lumturia juaj.
Ju keni qenë jorealistë për jetën tuaj të dashurisë dhe vendosja e një kohëmatës për gjërat nuk ju ka ndihmuar.

Momente filmash romantike që janë në të vërtetë krejtësisht ‘rrënqethëse’
Gjatë këtij tranziti, gati për të hyrë në diçka negative me partnerin tuaj, sikur kjo është gjithçka që duhet t’i ofroni.
Ju keni bërë aq shumë presion mbi ta që të përballen me ju, saqë as nuk e keni menduar se jeni gjysma e kësaj dhe duhet të rriteni.
Ky është një partneritet, jo një shtet tiran; duhet të sjellësh më të mirën nëse dëshiron të shohësh mirësinë, Gaforre.