Grubi: Vendi është cak i sulmeve hibride, ata që dërguan alarme të rrejshme u arrestuan

Lidhur me sulmet e hakerëve në institucione të ndryshme dhe paralajmërimet për bomba të vendosura në shkolla, Grubi tha se si shtet jemi cak i sulmeve hibride.

Shteti është cak i sulmeve hibride dhe të mirëkoordinuara, jemi cak me shumë kërcenimë për bomba nëpër shkolla dhe kjo po ndodh nëpër shumë shtete fqinje. Në kushte kur në shkolla ka kërcënime për bomba, natyrisht që nuk mund të rrezikojnë fëmijët tanë për ti dërgu në shkolla, por udhëzuam në mësim online. Kush ka dërguar alarme të rrejshme për bomba disa prej atyre personave janë arrestuar, tha Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/

Share post: