Grubi: BDI dëshiron vetting nga i pari deri tek i fundit

Grubi më tej gjatë debatit foli edhe për procesin e vettingut të cilin e ka propozuar BDI kohë më parë.

BDI dëshiron veting. Unë kam thënë dhe them lë të më hetoj ose prokuroria, ose antikorrupsioni sepse unë jam i pastër. BDI do hetim të plotë për seclin, deri të anëtari i fundit në BDI, theksoi Grubi.

https://fb.watch/iYPU8nsJpj/

Share post: