14/07/2024

Provat për ‘Pallati 176’ përfshinë në debat Oltën dhe Valbonën. Sherri mes tyre nisi nga ndarja e roleve e tek komenti i Oltës për zgjedhjen që do bënte Valbona. Kjo e fundit i shkoi pranë aktores dhe e pyet se përse qesh, me faktin se ajo do rolin e Elsës.‘Po tallesh me mua tani? Po tallesh duke thënë po bën Elsën? Po paragjykon?’-i thotë Valbona.

Ndërsa Olta qëndron e ulur dhe thotë: “Çfarë them? Nuk po tallesha”.

Mirëpo, mërzia i vijoi Valbonës edhe më pas, duke u shprehur se është piketuar nga Olta me qëllim eleminimin.

‘Nëse ke diçka me mua, më ke piketuar, nuk i bie dot Luizit e më bie mua. Ose ke futur Jonën që mua të më futet ajo më thuaj dal faqebardhë’- i tha Valbona.