12/07/2024

Luizi, Olta, Maestro dhe Kristi janë dënuar nga “Vëllau i Madh” pasi kanë diskutuar rreth nominime.

Ata nuk janë duke banuar me të tjetër, por deri nesër (e marte), do të qëndrojnë në “Burg Brother”, shkruan lajmi.net.

Këtë nuk e ka pritur edhe mirë Luizi i cili po i mungon shumë Kiara dhe anasjelltas.

Ishte Kiara, ajo e cila është afruar tek burgu për t’i treguar se e ka marrë malli për Luizin.

Big Brother Alb VIP Edition on Instagram: “Kiara bisedon me Luizin përmes derës: Më ka marrë malli!”