17/07/2024

Kryqi I Kuq I RMV-së, shpreh keqardhje të thellë dhe ngushëllime të sinqerta për popullin e Turqisë dhe Sirisë, për viktimat e tërmetit të tmerrshëm.

Kryqi i Kuq, sic përcjell KlanM, njofton se është në komunikim me Gjysmëhënën e Kuqe Turke dhe Gjysmëhënën e Kuqe Arabe të Sirisë, të cilëve iu është ofruar ndihma.

Të gjithë të interesuarit, subjekte juridike dhe qytetarë, mund të dhurojnë ndihma në të holla;

-Llogarinë e Fondit të solidaritetit të KK të RMV-së; 300000001327966, numri tatimor: 4030984271620 SHA Banka Komerciale

-Mund të donohen nga 100 denarë me thirrje në numrat 143 400 në Telekomin e Maqedonisë dhe A1.

-Për donacione me valuta të huaja;

– За донации на средства во странска валута:

NAME OF THE ORGANIZATION: RED CROSS OF THE REPUBLIC OF NORTH MACEDONIAN

BANK NAME: KOMERCIJALNA BANKA AD SKOPJE

BANK ADDRESS: UL. ORCE NIKOLOV NO.3, 1000 SKOPJE, MACEDONIA

BANK ACCOUNT: 300000000000133 25730522-11

SËIFT CODE: KOBSMK2X

IBAN CODE: MK07300701000001228