18/07/2024

Tean e tradhton fustani, i dalin pjesët intime

Gjatë një mbrëmje kur Tea po bëhej gati për një event brenda Big Brother ndodhi diçka.

Nga fustani i ngushtë dhe i hapur shumë, banores i dolën pjesët intime.

Duket se Tea e vërejti këtë gjë dhe po mundohej që pjesën ku po i shihej ta mbulonte më duar.

Në pjesën e shtëpisë ku ndodhej ishte edhe Maestro i cili duket se nuk e vuri re.download (2)