18/07/2024

Këngëtari Ermal Fejzullahu dhe moderatori Labi kanë treguar ekperiencën e tyre në një burg të Zvicrës.

Ermali zbuloi ka përfunduar 24 orë në burg në Zvicër me Labin, ku shkak është bërë viza e gabuar.

Më tej këngëtari tha se ishin disa shqiptarë ata të cilët i kishin paditur. “Shqiptarët janë spiuna pa lekë, e na kanë paditur”, tha ai në “Zemer Luana”.

Mirëpo, kjo eksperiencë në b.urg për Ermalin dhe Labin s’ka qenë aspak ashtu si mund ta keni menduar, pasi sipas tyre ishte një aventurë.

Një moment ky i sinqertë, që duket se tashmë Ermali dhe Labi e kanë kaluar në kujtimet e tyre dhe kanë kaluar vetëm 24 orë pasi është sqaruar situate që ata kanë lënë qelinë.