172 gjoba në Shkup, 11 vozitës pa patentë shoferi

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit janë regjistruar gjithsejtë 172 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 6 për tejkalim të shpejtësisë, 13 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 11 për kalim në të kuqe në semaforë.

Sipas njoftimit të MPB-së janë shqiptuar dhe 9 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për makina teknikisht të parregullta dhe të paregjistruara dhe katër gjoba të tjera për mosrespektim të përparësisë gjatë tejkalimit.

Share post: