Ramadani: Besa të mos bashkëpunojë me VMRO-në dhe Levicën anti-shqiptare!

Duke folur për afërsinë e Lëvizjes Besa me VMRO-DPMNE-në dhe Levicën dhe kundërshtimin që këto parti i bëjnë “Frontit Evropian”, analisti politik, Ismet Ramadani ka deklaruar për indeks.mk se VMRO-DPMNE-ja dhe Levica nuk duhet të gjejnë partner tek shqiptarët derisa ata nuk lënë anash “politikat” anti-shqiptare.

Ramadani ka deklaruar se bashkëpunimi me VMRO-DPMNE-në dhe Levicën e dëmton Lëvizjen Besa dhe e largon atë nga synimet Evropiane partinë e udhëhequr nga Kasami.
Thotë se partitë shqiptare cilado qofshin ata duhet ti vendosin vija të kuqe VMRO-së dhe Levicës deri sa ata nuk heqin dorë nga politikat e tyre anti-shtetërore dhe anti-shqiptare./indeks.mk/1

Share post: