Faton Ahmeti: Besojmë në kapacitetet intelektuale, gratë arsyeja e sukseseve të BDI-së

Kryetari i degës së Tetovës, njëherë edhe sekretar gjeneral i Bashkimit Demokratik për Integrim, Faton Ahmeti në një fjalim para Forumit të Grave në Tetovë ka deklaruar se vlerat e FR të gruas pranë BDI-së kanë qenë dhe janë arsye e sukseseve të BDI-së, raporton indeks.mk

AI ka shtuar se Ali Ahmeti dhe BDI-ja kanë ditur ta vlerësojnë figurën e gruas.

“Vlerat e forumit të gruas pranë familjes tonë politike kanë qenë dhe janë njëra ndër pikat më të fuqishme që ka BDI. Roli i gruas në parti mbetet I fuqishëm, sepse ne besojmë në kapacitetet dhe fuqitë intelektuale që ka gruaja shqiptare. Gjatë këtyre javëve kemi pasur shumë takime nën moton “Bashkë për Europë”, dhe natyrisht që jut ë nderuara zonja jeni pjesë e rrugëtimin tonë drejt integrimit të vendit, drejt një roli akoma më kyç të zërit tuaj dhe vlerave tuaja”, tha Ahmeti.

Share post: