Fisnike Bekteshi-Shaqiri: Ali Ahmeti është vizionar dhe se ka synim integrimin në BE

Fisnike Bekteshi-Shaqiri: Vizionarët si Ali Ahmeti janë heronj Deputetja e Bashkimit Demokratik për Integrim, Fisnike Bekteshi – Shaqiri, në fjalimin e saj para qytetarëve të Tetovës, ka deklaruar se Ali Ahmeti është vizionar dhe se ka synim integrimin në BE.

“Ali Ahmeti është vizionar, e ka për qëllim integrimin në Bashkimin Evropian. Vizionarët janë heronj”, deklaroi deputetja.

Share post: