14/07/2024

Profesori universitar nga qyteti i Gostivarit, Selam Isejni përmes një shkrimi në profilin e tij në rrjetin social Facebook, ka shprehur përkrahje për kryetarin e ri të degës së BDI-së në Gostivar, Valdet Xhaferi.

Isejni shton se modeli i një politikani si Valdeti ka qenë i munguar, ndaj si i tillë duhet mbështetur.

Shkrimi i plotë pa ndërhyrje:

Ditet qe i lame pas, nga afer kam ndjek disa nga takimet qe struktura BDI-se po zhvillonte ne Gostivar! I vetedishme per gjithe cka ndodhen rreth e rrotull jame munduar te jeme objektiv ne nxerjen e konkluzave, te jeme kritik ne evaluimin e “situates” dhe i arsyeshem ne qendrim! U vertetua nje gje, pa piken e dyshimit, se Valdeti i duhet Gostivarit duke vendos tani me si standard profilin e politikanit qe duhet mbeshtetur, e qe ka munguar ne mesin tone.