17/07/2024

Me rastin e vdekjes së 1 vjetorit të Daut Zeqirit, kryetari i BDI Ali Ahmeti ka kujtuar atdhetarin e njohur duke theksuar se ka kontribuar shumë për lirinë e trojeve tona dhe sot ndihet krenarë jo vetëm ai por edhe gjithë ata që e njohën.

Përmes akademisë përkujtimore sot kujtuam veprimtarinë e bujshme kombëtare të një atdhetari, që gjithë jetën kontriboi për lirinë e trojeve tona, për të cilin ndihem shumë krenar jo vetëm unë por edhe gjithë ata që e njohën.

Sot bëhen 1 vit që kur na la fizikisht Dauti, por jo edhe veprimtaria e tij e kauzës kombëtare të cilën e filloi nga vitet e 80-ta.

Si pjesëmarrës në tre luftërat çlirimtare të kombit do ta përcjellim brez pas brezi kujtimin për të si shembulli më i mirë i atdhedashurisë.

Lavdi jetës dhe veprës së Daut Zeqirit dhe i përjetshëm qoftë kujtimi për të!

https://www.facebook.com/photo?fbid=719727762854682&set=a.465898708237590