Në formën e tyre më të veçantë, me ngjyrën më alternative, xhinset që të gjithë i duam aq shumë do të vishen në dimrin dhe pranverën e vitit 2023.

Këtë vit mos prisni ngjyra blu të errëta, as nuanca të lehta me larje.

Tendenca absolute në xhinset e preferuara, i do ato gri, të lehta apo të errëta.

 

Kështu në vitin 2023, ne lëmë mënjanë xhinsin klasik blu dhe rinovojmë stilin tonë, duke veshur pantallonat gri të lara të dashura.

 

Do ta shihni në dyqane, në vitrinat e dyqaneve dhe në Instagram, pasi Bella Hadid, Caroline Daur dhe Tamara Kalinic e kanë zgjedhur tashmë, duke synuar të bëhen sërish trend.

 

Grija e ngrohtë, e veçantë dhe shkon me gjithçka. A mund të jetë kjo blerja që do të bëni gjatë daljeve tuaja?

Megjithatë, ky opsion do t’ju shkojë nga mëngjesi në zyrë deri në mbrëmje duke pirë diçka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *