Pas vendimeve të fundit të komunës së Tetovës për trajtimin e kafshimit nga qentë endacak si një veprim skandaloz dhe kompenzimin e qytetarëve ta bëj me pikë, ka nisur tallja e qytetarëve në rrjetet sociale me Bilall Kasamin, kryetarin e komunës.

Sipas asaj që shkruajnë qytetarët në rrjetet sociale del se po të kafshoi një qen i vogël (bubi) pagesa është 500 euro kurse po të kafshoi reksi (një qen më i madh), atëherë pagesa është 1600 euro.

Lexoni në vazhdim:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *