E sulmuan qentë para dere/ Tetovari: Sot kesh tu e kap xhek-potin 300 mijë euro

Tallja mbi vendimin e fundit të komunës së Tetovës dhe kryetarit të saj Bilall Kasami vazhdon edhe më shumë në rrjetet sociale pas asaj se komuna do të kompenzojë qytetarët në bazë të pikëve pas kafshimit nga qentë endacakë.

Një tjetër qytetar nga Tetova pasiqë ka publikuar një video në rrjetet sociale ka shënuar se sot për pak ka mund të kap xhek potin 300 mijë euro nga Komuna.

Share post: