‘Kam parë disa gjera’, Stresi beson se ka fantazma brenda shtëpisë së famshme të “Vëllait të madh”

Gresa, Stresi dhe Andi natën vonë mbrëmë po bisedonin në oborrin e shtëpisë.

Fillimisht kanë diskutuar për ëndrrat e këqija të cilat i kanë parë gjatë qëndrimit brenda BBVK.

Më pas reperi tha se beson se ka fantazma.

Kjo pasi siç tha ai, ka parë disa gjëra.

Share post: