Pak kohë pas Bigut, Olta u jep ‘goditjen’ e madhe Kiarës dhe Luizit


Olta u jep ‘goditjen’ e madhe Kiarës dhe Luizit.

Olta sonte në “Big Brother post”, tha se lidhja mes çiftit nuk është afatgjate.

Ajo gjithashtu iu tha ju dëshiroj jetë të lumtur, por nuk shoh lidhje më shumë se 6 muaj.

Olta është shumë e bindur se raporti i tyre do të përfundoj më shpejt se ata mendojnë.

Share post: