Ish burri e ish kunatat flasin zi e terr për të, Violeta Kukaj befason me veprimin


Violetë Kukaj është vendosur edhe një herë plotësisht në fokusin e medias rozë.

Arsyeja janë pretendimet e ish kunatave të saj, të cilat e akuzuan këngëtaren për mashtrim të ish bashkëshortit.

Këngëtarja, e cila vitet pas divorcit ka pësuar një transformim total në pamje, thjeshtë po e vazhdon aktivitetin e saj, shkruan kosovarja.

Violetë Kukaj, nuk është ndjerë në lidhje me këto çështje, duke i lënë të lira mediat dhe komentuesit të flasin pafund.

Trupi i Violetes veç po rregullohet, se ajo po i jep zor.

VIDEO:

Share post: