Luizi i kërkon falje publikisht Efit, dhe nuk harron dy fjalë për Olta Gixharin

Arbana e vendosi në pozitë të vështirë Luizin duke e pyetur se nëse do të ishte në shtëpi kë do të votonte për fituese.
Mendoj se Efin mund ta penalizojë vetë mungesa për disa kohë në shtëpi për shkak të daljes së parë.
Sigurisht që unë do të votoja Efin për fituese.
Jam i detyruar që t’iu kërkoj falje Efit dhe të gjithë familjes së saj. Ishte e gabuar por doja ta sulmoja dhe pse gjeta formën jo të duhur.
Kam dashur dhe Oltën në finale përveç Kristit dhe Efit.
Një pjesë e rëndësishme pse unë jam këtu është Olta Gixhari tha Luizi duke emocionuar aktoren.

Share post: