Xhuli lëshon ‘bombën’ për Atdheun, mësoni se çka tha (VIDEO)

Pyetjeve provokuese të emisionit Prive së fundmi u është përgjigjur Juliana Nura.

Se çka tha Xhuli për Atdhe Xharavinën dhe shumëçka tjetër i mësoni në intervistën “60 sekonda” në Prive.

Për më shumë ndiqeni intervistën në linkun e mëposhtëm.https://www.youtube.com/watch?v=ZkPpbgSE-7c

Share post: