Soni Malaj ‘nuse’ tradicionale, por edhe kështu është zhveshur pak


Soni ‘nuse’ tradicionale, por edhe kështu është zhveshur pak.

Soni Malaj, shfaqet shumë joshëse me postimet e fundit.

Ajo me një stil të pa parë deri më tani morri vëmendjen e komentuesve të saj.

Gërshetimi i modernes me tradicionalen po i jep një dukje unike dhe shumë të guximshme.

Siç duket, Soni, është duke përgatitur projekte të reja për sezonin verorë.

Share post: