Kim Kardashian: Dua të bëhem avokate me kohë të plotë

Kim Kardashian ka hapur rrugëtimin e saj për t’u bërë avokate, pasi iu bashkua Shoqatës së Avokatëve të Kalifornisë për të studiuar drejtësi në 2018.

Pasi ndërtoi një karrierë të madhe televizive dhe grumbulloi një pasuri të pallogaritshme, Kim Kardashian po mendon seriozisht të lërë kamerat pas dhe të merret me ligjet. E ftuar në TIME100, ylli 42-vjeçar zbuloi planet e saj për të ardhmen dhe qëllimin e saj për t’u bërë juriste me kohë të plotë.Kardashian i zbuloi prezantueses Poppy Harlow se do të ishte po aq e lumtur duke qenë një avokate me kohë të plotë dhe se shpreson që përpjekjet e saj në lëvizje të jenë “vepra më kuptimplotë e jetës së saj”.

Konkretisht ajo tha: “Të tjerëve u duhen 10, 20 vite për të bërë atë që unë bëra në 6 muaj. Dhe unë nuk e kuptova luftën në atë kohë. Për mua, ishin disa telefonata. Kjo më goditi vërtet që, e dini, çfarëdo që ndodhi, ndodhi.Unë jam shumë mirënjohëse. Por sistemi, ky proces duhet të ndryshojë. Ju arrini një pikë ku keni përvoja që ju ndryshojnë. Gjithmonë ka shumë në TV dhe shumë atje, por mendoj se miqtë dhe familja ime e dinë, ne me të vërtetë duam shumë nga momentet tona private.

Unë gjithmonë bëj shaka me mamanë time, e cila është menaxherja ime. Unë them: “Kim Kay po del në pension dhe unë do të bëhem avokat”. Kështu që ju mund të shkoni të ndihmoni vëllezërit tuaj.”Kardashian foli publikisht për planet e saj për herë të parë në kopertinën e Prillit 2019 të Vogue, duke shpjeguar se ajo përfundonte 18 orë studim të mbikëqyrur me avokatet Jessica Jackson dhe Erin Haney çdo javë.

Share post: