Mënyrat e duhura për t’u lënë përshtypje njerëzve

Shumica e njerëzve e pranojnë se ata kanë dëshirë për t’i bërë përshtypje njerëzve të tjerë.

Mënyra më efektive dhe e qëndrueshme për t’u rënë në sy njerëzve gjatë një bisede është që të keni një dialog kuptimplotë me ta.

Mendoni për një moment dhe bëni një listë të njerëzve që ju kanë impresionuar në të kaluarën.

Është e sigurt se në shumicën e rasteve lista juaj nuk përfshin njerëzit me pasurinë por ato që janë më inteligjentë, të zgjuar.

Këto janë disa nga mënyrat për të lënë mbresa të mira:

Mbajeni besimin në bindjet e juaja

Jepni komplimente

Shikoni njerëzit në sy

Buzëqeshni

Share post: