Punën e parë e ka mohuat Kiara? Dalin fotot që nxjerrin zbuluar ish-banoren e “BBVA”


Kiara ka mohuar punën e parë? Dalin fotot që nxjerrin zbuluar ish-banoren e “BBVA”.

Kiara Tito duket se fillimet e saj në televizion nuk i ka patur në Select, Top Channel siç edhe është shprehur.

Fillimet e saj i ka pasur si velinë e emisionit “Ca thu?” Të Gent Zenelaj dhe Saimir Kodrës në Agon Channel.

Së fundmi në rrjet po qarkullojnë materiale, ku Kiara ka qenë velinë dhe në moshë duket mjaft e vog?l. Gjithësesi Kiara nuk ka folur asnjëherë për këtë temë.

Share post: