Në Qeveri filloi mbledhja konstituive e Grupit të Punës për ndryshimet kushtetuese

Në hapësirat e Qeverisë në ora 10:30 minuta ka filluar mbledhja konstituive e grupit të punës për ndryshimet kushtetuese. Para fillimit të mbledhjes ish kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Sali Murati deklaroi se dje ka pasur një takim të ekspertëve të ftuar nga Ministria e Drejtësisë, pa prezencë të përfaqësuesve të partive politike.

“Mbrëmë kishim një takim pune në nivel të ekspertëve. Kemi këmbyer qëndrime për Rregulloren, për mënyrën e punës. Kemi zgjedhur kryetarin dhe nënkryetarin, ndërkohë që sot kemi takim me anëtarët e tjerë, përfaqësues të partive politike, kështu që do ta caktojmë dhe agjendën”, tha Murati.

Share post: