Efi dhe Luizi kanë diskutuar përsëri me njëri-tjetrin.
Efi i ka kërkuar këngëtarit se nëse më ke konsideruar ndonjëherë të paktën vlerat mos mi ul gjatë bisedave me të tjerët.
Luizi i thotë se unë të doja në finale duke lënë të kuptohet se ka kontribuar për ta çuar Efin në finale.
Ti e meritoje finale më shumë se gjithë të tjerët duke përfshirë dhe Kiarën.
Efi i thotë se unë nuk ta kam kërkuar dhe ti ske pse të thuash se të kam çuar unë në finale.
Efi i thotë unë nuk ta toleroj këtë lojë sepse prej teje 20 ditë këtu më janë dukur si 80.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *