Jori flet për të kaluarën e saj: ‘Akoma nuk e kuptoj pse kam ngrënë aq shumë dru në…’

Teksa bisedonte me banorët e tjerë të Big Brother VIP, Jori ka rrëfyer episode nga fëmijëria e saj.

Ajo duke qeshur thotë se kur ka qenë e vogël e kanë rrahur prindërit.Sipas saj, kjo ka ndodhur edhe pse ajo dilte me nota shumë të mira në shkollë.

“Tashi unë qesh, por kur isha e vogël më rrihnin mua. Po, sinqerisht nuk e kuptoj se pse kam ngrënë aq drru kur isha e vogël. Se unë isha dhe shumë e mirë në shkollë, merrja nota shumë të mira, isha me të gjitha 10,” tha Jori.

Share post: