Ajo duket e mahnitshme.
Nuk ka rëndësi se sa gra të tjera ka parë një djalë lakuriq. Herën e parë që do të zhvisheni para tij, ai do të reagojë si një fëmijë kur hap një dhuratë.
Bëjnë një fotografi mendore.
Ai do të dëshirojë ta kujtojë këtë. Nëse ai harron në momentin mbresëlënës dhe të lavdishëm që po ju sheh lakuriq për herë të parë, ai do të arrijë të marrë një fotografi mendore së shpejti.
Fokusohen tek gjoksi juaj i mahnitshëm.
Çdo gjoks është unik. Çdo zhveshje meshkujt e shikojnë si një emocion të ri që duhet shijuar.
Tatuazhet.
Nëse keni një tatuazh të fshehur, mendja e tij do të shkojë menjëherë tek ai dhe do të përpiqet ta kuptojë. Fakti që e keni marrë atë në një zonë që normalisht e mbani të mbuluar, na bën të mendojmë se ka një mesazh më të thellë.
O unë jam me fat.
Në momentin që do të zhvishesh para tij, ai do t’i thotë vetës jam me fat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *