12/07/2024


Ja sa kushtoj unaza me diamante që Luizi ja dhuroj Kiares, hyri borxh për të

Propozimi i Luizit për martesë me Kiarën morri vëmendjen e të gjithëve mbrëmë.

Unaza me diamante që Luizi, zgjodhi për Kiarën kushtoi plotë 2500 euro.

Edhe këtë herë, Luizi tha që hyri në borxh për të surprizuar Kiarën.

Unaza ka veçori unike dhe është një nga unazat e pakta që gjenden në Shqipëri, shkruan kosovarja.