Kështu duket Learta për Bajram.


Jo me dimija, kështu duket Learta për Bajram.

Njihet si nusja më e komentuar e estradës, por sot Learta nuk u vesh si nuse.

Learta, nusja e Shyhretes, ka publikuar disa fotografi nga festa e Bajramit.

Ajo e veshur me një palltë të kaltër dhe me pantallona.

Leartën, jemi mësuar ta shohim me veshje tradicionale për Bajram, por këtë vit duket se ka ndryshuar.

Edhe pse me kostume, Learta duket shumë elegante dhe i shkojnë shumë, shkruan Kosovarja.

Share post: