Arbana Osmani sonte me veshje të ‘çmendur’


Arbana Osmani sonte një “Barbie” provokuese.

Arbana Osmani prezanton shuoun televiziv më të ndjekur nga shqiptarët.

“Big Brother” prej vitesh është programi televiziv favorit i publikut shqiptar, program ky që prezantohet nga Arbana Osmani.

Kjo e fundit ndër të tjerash komentohet edhe për fustanet që zgjedh të veshë në netët e spektaklit, shkruan Kosovarja.

Arbana, sonte kanzgjedhur të veh një fustan “Barbiesh”, ngjyrë pink dhe mjaftë të hapur.

Share post: