Presidenti Stevo Pendarovski, festën e Fitër Bajramit, e ka shijuar në Çair të Shkupit, tek familja e Sead Dacës. Presidenti ka falënderuar për mikpritjen duke dëshiruar atmosferë të bukur e të qetë festive, njofton KlanM.

“Dua që ditët festive t`i kaloni në paqë e harmoni. Pa marrë parasysh përkatësinë fetare, etnike dhe politike të kemi mirëkuptim dhe respekt ndaj të gjithë bashkëqytetarëve” – ka shkruar në Facebook Presidenti Stevo Pendarovski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *