Reagimi i Luizit pasi kuptoi se largimi i Bledit ishte mision i fshehtë nga “Vëllau i Madh”.

Bledi dhe tre banorët e tjerë të cilët ndodheshin në “burg” si mision largimin e Bledit që të dilnin nga aty.

Tre banorët e tjerët do të dukeshin sikur nuk dinin asgjë, shkruan lajmi.

Sonte në “prime” banorët e tjerë e kanë parë të vërtetën.

Luizi, Efi dhe Kiara ishin ata që reaguan pasi dëgjuan se ajo ishte mision.

Luizi nuk e priti edhe aq mirë këtë, teksa pas kësaj shpërthyen debatet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *