Një grua 74-vjeçare ka vërtetuar se mosha nuk është kufi për t’u dukur dhe për t’u ndjerë mirë dhe i ka ndarë këshillat e saj kryesore për të qëndruar në formë dhe të shëndetshme në çdo fazë të jetës.
Modelja aspirante Norma Ëilliams thotë se ajo ka nivelet e fitnesit të një “20-vjeçareje shumë aktive”, pavarësisht se është gati 75 vjeç, dhe ndjen se ka shumë më tepër energji tani se sa kishte pasur ndonjëherë kur ishte në të njëzetat.
Adhuruesja e fitnesit Norma, e cila është me origjinë nga Liverpooli, tha: “Shumë gra të plakura heqin dorë nga vetja. Plakja mund të jetë një proces dëshpërues, por nuk duhet të jetë. Plakja duhet të festohet – ju keni jetuar më gjatë se të tjerët dhe ju keni fituar më shumë mençuri”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *