Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti përmea një postimi në profilin e tij në Facebook ka uruar besimtarët e besimit islam për nderë të natës së Kadrit.

Uroj që madhështinë e Natës së Kadrit, natës më të vlefshme se një mijë muaj, ta përjetojë çdo zemër dhe çdo vatër familjare të kaplohet nga bekimet e saj.

Qoftë i pranuar agjërimi dhe të gjitha lutjet e bëra gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit!

Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi ju!

https://www.facebook.com/photo/?fbid=769220347905423&set=a.465898708237590

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *