12/07/2024


Arbana Osmani i befasoi sonte fansat me një detaj interesant në Prime.

Arbana Osmani, së fundmi ka ndryshuar stilin duke u veshur me numra më të mëdhenj.

Sonte ajo ka vendosur të vesh një kostum të kuq, ku fundi nga pallto i vërehet shumë pak.

Unike dhe me shumë shkëlqim Arbana, mund të cilësohet si një nga moderatoret më të pëlqyera në Shqipëri.