Adelina Ismaili i lë nën hije vajzat e reja me këtë pamje, po duket si 15 vjeçare.

Këngëtarja e mirënjohur, Adelina Ismaili, mbetet një diva për estradën shqiptare.

Ajo po shkëlqen në ekran si gjithmonë, por tani jo si këngëtare.

Në rolin e moderatores ajo po arrin një shikueshmëri mjaftë të lartë në emisionin e saj.

Stili, sharmi dhe e folura bukur janë merita të saj që i prezanton ende me kaq elegancë edhe pas disa pauzash në jetën profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *