‘Na çave’! Agravon debati mes Jorit dhe Kristit.

Kristi pati një debat me Jorin, sa i përket shfuqizimit të qeverisë, pasi sfida u keqpërdor.

Kristi i tha Jorit se me gjithë respektin që ka për të, kur përfshihet në lojë është kot fare dhe se është më mirë të mos përfshihet në disa gjëra.

Kjo e fundit, tha se edhe ajo me gjithë respektin që ka për Kristin, ai i ka çarë …, duke e lënë muhabetin me kaq.

Bledi i tha Jorit të mos dalë nga vetja, pasi banorët kanë simpati për të për pozitivitetin që përcjell si dhe për tolerancën.

Kjo e fundit u shpreh se në disa raste nuk është fare tolerante. Kristi tha se qeveria goditi atë dhe Dean, duke qenë se i kanë frikë të dy dhe duan t’i nxjerrin ata nga shtëpia.

Ai i tha Jorit se ai fjalor nuk i shkon fare./TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *